Sjarm Boligstyling – vi sjarmerer kjøperne med din bolig!

Interiørveiledning

Vi tilbyr inntil to timers konsultasjon med gode tips og råd til hvordan du på best mulig måte gjør boligen din salgsklar. Sammen tar vi for oss rom for rom, og legger en plan for en vellykket visning.

kr 1850,-

Fotostyling

Bilder sier mer enn tusen ord – vi hjelper deg med å fange kjøpernes oppmerksomhet! Vi kommer hjem til deg i forkant av en fotografering. Sammen med selger eller megler tar vi for oss rom for rom, optimaliserer innredningen med eksisterende møbler og interiør, og supplerer ved behov. Ofte er det slik at små ting utgjør store forskjeller – la oss inspirere og overraske deg!
For å oppnå optimalt resultat, anbefaler vi interiørveiledning i forkant av fotostyling

Kr 2500,- for inntil 2 timer

sjarm boligstyling

Del-styling

Når vi del-styler en bolig benytter vi oss i all hovedsak av selgerens eksisterende møbler. Nøkkelen for en vellykket del-styling ligger i å utnytte potensialet i de møblene vi har til rådighet. Vi ommøblerer, justerer og supplerer med nødvendige småmøbler, og legger siste hånd på verket med passende tekstiler, dekor, lyssetting og planter.

Fra kr 9.900,-

boligstyling

Fullstyling

Ved full styling starter vi med blanke ark – en «naken» bolig som skal styles fra topp til tå! Her tar vi utgangspunkt i beliggenhet, boligtype og målgruppe, og styler med møbler og interiør som fremhever boligens kvaliteter.

Ett rom fra kr 14.900,-
To rom: fra kr 16.900,-
Tre rom: fra kr 17.900,-
Fire rom: fra kr 18.900,-
Rekkehus: fra kr 24.500,-
Enebolig: fra kr 28.500,-


Hage/balkong/terrassepakke –

fra kr 1000,-

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Fyll ut skjemaet under, eller ring oss på 97987169.

Rull til toppen